Creaties met Fotografie

Creaties met Fotografie

Fotokunst voor huisartsenpost Gorinchem. Thema: regiobeelden, zwart-wit, huisartsen en hun patiënten. Door Jean-Paul Wagemakers Fotografie, gevestigd in Breda. De foto's sieren de wanden van verschillende praktijkruimtes.

Foto aan de Muur

Foto aan de Muur

Enkelvoudige foto's die vergroot zijn voor aankleding van een wand. Fotocreatie voor zowel bedrijven en instellingen als particulieren, door Jean-Paul Wagemakers Fotografie, fotograaf gevestigd in Breda. De foto's aan de wand zijn gekozen uit een persoonlijke collectie van de fotograaf. Via http://www.werkaandemuur.nl zijn deze foto's aan te schaffen in diverse uitvoeringen.

Fotowand New-York

Fotowand New-York

Fotowand New York, gerealiseerd bij Innvolve IT Vught, door Jean-Paul Wagemakers Fotografie, gevestigd in Breda. De foto's aan de wand in een vergaderruimte komen uit een persoonlijke collectie van de fotograaf.

Gezondheidscentrum Leerdam

Gezondheidscentrum Leerdam

Twee afzonderlijke huisartsenpraktijken in Leerdam gaan samen in één gezondheidscentrum. Voor deze nieuwe locatie was de wens om wandgrote foto's (visuals) te gebruiken voor recepties, wachtkamers en gangen, met actuele foto's uit de omgeving.

Kleurrijke Fotocollages

Kleurrijke Fotocollages

Fotocollages voor huisartsenpost Midden-Brabant. Thema: fotocollage van huisartsenpraktijken in de regio, gepresenteerd in specifieke kleuren van het logo van de klant. Door Jean-Paul Wagemakers Fotografie, gevestigd in Breda. De foto's zijn op een wand in een centrale hal geplaatst.

Kleurrijke Fotokunst

Kleurrijke Fotokunst

Fotokunst in opdracht van de Centrale Huisartsenpost Midden-Brabant. Thema: instrumenten en knallende kleuren. Door Jean-Paul Wagemakers Fotografie, fotograaf gevestigd in Breda.