Fotografie

Fotografie die verrast. Natuurlijk, u weet wat u wil van uw fotograaf, maar als de praktijk dan toch iets extra's brengt, is dat mooi meegenomen. Het gaat mij om net die ene stap extra om voorbij het punt "zoals verwacht" te komen. Dit is geen loze belofte, maar een ervaring van klanten die u voorgingen.

Mijn stijl is te omschrijven als puur. Het zuivere beeld zonder dat ik daar standaardtrucjes in de nabewerking op toepas. Een beeld dat moet passen in uw (gewenste) beeldstijl. Bepalend zijn lijnen en vormen in de scene, om de kijker in het beeld te trekken. Als het even kan natuurlijk met een mooie lichtinval. In reportages volg ik een journalistieke stijl, die garant staat voor een goede sfeerimpressie van het geheel.

Mijn specialisaties zijn:

  • Het creëren van fotokunst op maat voor bedrijf en particulier
  • Stockfotografie ten behoeve van wanddecoraties
  • Fotografie voor Architectuur en Vastgoed
  • Fotoreportages van bedrijfsactiviteiten, zowel dienstverlenend als industrieel

Schuw echter niet om naar de mogelijkheden op andere vlakken te informeren!

Wat klanten vertellen

"Wij zijn hartstikke tevreden met het resultaat van de fotosessie! Jean-Paul, geweldig hoe jij de sfeer en cultuur van ANNO’99 hebt weten te vangen in deze foto's. Het resultaat spreekt ons enorm aan."

"Beste Jean-Paul, Ik was gisteren op de post en heb de prachtige foto’s/kunst/schilderijen gezien. Wat zijn ze ontzettend goed geworden!! Ontzettend bedankt voor het zo prachtig uitvoeren van de vraag die ik in september/oktober stelde."