Fotokunst: beeldcreatie op maat!

Wat is er mooier dan de wanden binnen uw organisatie aan te kleden met unieke beelden die passen bij uw activiteiten of een beeld geven van de omgeving waar u gevestigd bent? Een huisstijl van brochures, website, jaarberichten en dergelijke, keert zo terug in het interieur. Samen met u ga ik op zoek naar een unieke creatie. Met fotografie als basisingrediƫnt. De creaties kunnen dan bestaan uit een enkele foto of een compilatie van verschillende foto's.

Bij verschillende organisaties heb ik op deze wijze de inrichting voorzien van een schitterende "finishing touch", zoals hiernaast afgebeeld. In mijn portfolio vind u een verder overzicht.

Voor het leveren van prints op groot formaat werk ik samen met vaste partners die materialen leveren van hoge kwaliteit. Duurzaam en met een weergave zoals u en ik die verwachten. Populaire materialen zijn print op canvas, aluminium dibond, naadloos fotobehang en akoestisch textielframe. Een mooi ingelijste fotoprint komt ook nog steeds goed tot zijn recht.

De ontwikkelingen in print gaan nog steeds verder, waardoor er steeds nieuwe materialen beschikbaar komen. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden die aansluiten bij uw specifieke situatie.

Er zijn ook situaties dat bedrijven juist geen gebruik willen maken van beelden die in het verlengde van de eigen activiteiten liggen. Het kan namelijk ook mooi en verrassend zijn om met andere pakkende beelden te werken.

In die gevallen kan ik voor beeldmateriaal uit eigen vrij werk putten. Een indruk voor deze optie vindt u in mijn webshop op Werkaandemuur.nl of gewoon in mijn portfolio met reisfotografie, vrij werk of, meer specifiek, foto's van Breda.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u verrassen!

Voorbeelden in praktijk