Breda Kalender 2024

Iedere maand een nieuwe foto van Breda aan de muur! In samenwerking met stadscommunity inBreda hebben we een fotokalender Breda uitgebracht voor het jaar 2024.

Samen met de coverfoto zie je via 13 foto's mijn blik op bijzondere plekken in Breda. Uitgeklapt is de kalender 42cm hoog en 30cm breed.

Een jaarkalender waarop je het hele jaar belangrijke momenten kunt noteren. Maar puur als blikvanger met maandelijks een nieuwe Breda-foto, mag deze natuurlijk ook aan de muur hangen. Een leuk cadeau voor verschillende gelegenheden of zomaar voor jezelf. Of wat te denken van deze kalender als onderdeel van een kerstpakket? De Breda Kalender kost €17,50 €12,50, inclusief gratis bezorging in de regio Breda (Breda, Prinsenbeek, Ulvenhout, Bavel en Teteringen).

De kalender kun je rechtstreeks via mij bestellen. Laat hiervoor een bericht achter via onderstaand formulier.

Liever winkelen en nog andere Breda-artikelen zien? Bezoek dan de inBreda-shop in het centrum van Breda in de Houtmarktpassage. Adres: Houtmarkt 39.

Bestel de Kalender 2024

Via onderstaand contactformulier kun je de kalender rechtstreeks bestellen. Voor de betaling ontvang je vervolgens een betaalverzoek. Binnen twee dagen ontvang je de kalender daarna op het opgegeven adres.

Met dit formulier verzamelen wij gegevens om contact met je op te kunnen nemen. De gegevens die je verstrekt, worden op geen enkele manier gebruikt voor andere doeleinden.

* dit is een verplicht veld.