Fotolijsten Breda

Een groot aantal foto's uit mijn portfolio bied ik aan als wanddecoratie via de verkoopsite van Werkaandemuur.nl. In het keuzemenu vind je een link naar mijn shop bij Werkaandemuur.

Foto's tot A2 formaat (57x38 cm) print ik ook in eigen beheer op hoogwaardig fotopapier (Innova Fibaprint en Baryta). Deze foto's lijst ik zorgvuldig in met een passe-partout tot een formaat van 70x50cm. Een aantrekkelijke en betaalbare optie om een wand in huis te voorzien van een fantastische print.

De afgebeelde lijsten zijn onderling uitwisselbaar. De kosten van een complete lijst zijn €95 (inclusief BTW). Via het contactformulier kun je een bestelling doorgeven. Na ontvangst neem ik contact met je op voor verdere afstemming.

Levering in Breda en directe omgeving is kosteloos. Buiten Breda bezorging vanaf €7,20.

Interesseformulier Fotolijst

Heb je interesse in één van de afgebeelde fotolijsten of wil je overleggen over eventuele andere opties? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Met dit formulier verzamelen wij gegevens om contact met je op te kunnen nemen. De gegevens die je verstrekt, worden op geen enkele manier gebruikt voor andere doeleinden.

* dit is een verplicht veld.